Wędliny domowe urzekają swoim smakiem i zapachem. Nie bez powodu – są robione z najlepszego mięsa, przygotowanego tak, jak to się robi w domu. Są w nich składniki, jakie dodaje się robiąc wyroby u siebie i dla siebie. Najważniejszą rolę odgrywają tu oczywiście naturalne przyprawy – m.in. pieprz, czosnek i liść laurowy – i czas, bo te smakołyki ponad 2 tygodnie chłoną aromat przypraw. Później wędzimy je w tradycyjnej wędzarni. To wszystko sprawia, że naszej wyroby naprawdę smakują jak domowe.
SCHAB WIEPRZOWY, SUSZONY, WĘDZONY, PARZONY
SKŁADNIKI: MIĘSO WIEPRZOWE, SÓL, PIEPRZ CZARNY, CZOSNEK, ZIELE ANGIELSKIE, LIŚć LAUROWY, SUBSTANCJA KONSERWUJĄCA: E250
100 G PRODUKTU OTRZYMANO ZE 112,5 G MIĘSA WIEPRZOWEGO
Forma pakowania: MAP ok. 1 kg
Trwałość w opakowaniu: 35 dni
Warunki przechowywania: temp. od 2 °C do 8 °C