O nas

DANIRES Spółka z o.o. powstała na początku 2014 r. Obecnie jej kapitał zakładowy wynosi 200 000,00 zł (opłacony w całości).

Produkujemy szeroką gamę produktów z mięsa wieprzowego. Nasze mięsne specjały są produkowane w Krokowie, gdzie od 25 lat powstają wysokiej jakości wyroby mięsne łączące tradycję z nowoczesnością.
Zakład nie prowadzi uboju – surowiec wieprzowy kupowany jest od sprawdzonych dostawców.

Nasza oferta…

jest nie tylko smaczna, ale i różnorodna: od konkurencyjnych produktów o niskiej cenie, poprzez klasykę polskiej sztuki masarskiej np. kiełbasa biała surowa (bardzo ceniona przez konsumentów) po tradycyjnie przygotowywane wyroby z wyższej półki (wędzone tradycyjnie Wędliny Mistrza Jana, Wędliny Mościpańskie). W ofercie znaleźć można również kilka produktów naprawdę oryginalnych, stworzonych w tym zakładzie np. kaszankę białą z pomidorami i bazylią.

Jest z czego wybierać: ok. 30 rodzajów kiełbas grubych i cienkich; ok. 20 rodzajów wędzonek, ok. 10 wyrobów podrobowych (salcesonów, kaszanek i innych); wyrób kulinarny wieprzowy – mięso garmażeryjne; pieczenie, pasztety, mielonka, smalce…
Nie ma mocnych – każdy znajdzie coś dla siebie!

DANIRES Sp. z o.o.

Krokowo 67

11-320 Jeziorany

KRS 0000502052, REGON 281 573 169, NIP 739 386 62 59